Glaszetter Schildersbedrijf Stavorinus

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Suvelstrjitte 7
9269PW Feanwâlden
Friesland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0511-477001

fax : 0511-477359

mobiele telefoon : 06-53365577

Wat wij doen:
Schildersbedrijf Stavorinus heeft zich in enkele jaren weten te ontwikkelen tot een modern en goed gekwalificeerd bedrijf. Dit hebben wij ondermeer te danken aan ons team van vakbekwame mensen die garant staan voor kwaliteit, service en een goede werksfeer.

Als erkend schildersbedrijf weten wij als geen ander dat de aankoop/ verbouwing van uw woning iets is waar u trots op bent en dat wilt u graag laten zien. Het schilderwerk speelt hierin een grote rol.

Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel naar uw wensen is ingericht, waarbij kleur en materiaalkeuze van groot belang zijn. Wij adviseren u graag over de laatste materialen en kleurentrends.

Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel naar uw wensen is ingericht, waarbij kleur en materiaalkeuze van groot belang zijn. Wij adviseren u graag over de laatste materialen en kleurentrends.

Niet minder belangrijk is de buitenzijde van uw woning, gegarandeerd geven goed onderhouden buitengevels een meerwaarde aan uw kostbare bezit, dus onze tip is "onderhoud regelmatig uw buitengevels of laat dit door een Erkend Schildersbedrijf doen"

Schildersbedrijf Stavorinus verzorgt alle facetten van het schilderwerk in de ruimste zin van het woord. Elk project vraagt een ander benadering, door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Wij pakken uw pand aan met kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap.

Voor opdrachtgevers is het zeer prettig als er met meerjaren schema's wordt gewerkt. Ze zijn ervan verzekerd dat hun pand of woning altijd in goede staat verkeerd. Tevens kunnen de kosten hiermee aanzienlijk worden verminderd. Een project wat achterstallig onderhoud heeft, vergt meer kosten om weer in goede staat te laten verkeren. Met een meerjaren schema is dit niet het geval. Wij zijn altijd bereid om samen met u een meerjaren schema op te zetten.Service:
Houtrot repareren, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Glaswerk / glaszetter, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten