Selecteer provincie

Glaszetter Bouwbedrijf Bruinhorst & Van den Broek BV

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Wesselseweg 60
3771PD Barneveld
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0342-416012

fax : 0342-421164

Wat wij doen:
Bouwbedrijf Bruinhorst & v.d. Broek B.V. is gevestigd in Barneveld, een plaats gelegen tussen Amersfoort, Veenendaal, Ede en Apeldoorn.

Bouwbedrijf Bruinhorst & v.d. Broek B.V. is al meer dan 40 jaar een succesvolle onderneming met veel praktische ervaring in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Wij kunnen voor bedrijven en particulieren al hun bouw, verbouw en renovatie wensen realiseren.

Een team van ervaren vakmensen staat u tijdens het gehele bouwtraject terzijde. Doordat wij werken met een klein en hecht bouwteam is het mogelijk om eventueel tijdens het bouwproces aan uw extra wensen tegemoet te komen. Hierbij bewaken wij de kwaliteit en houden wij orde en rust.

Lid Bouw Garant

Bouw Garant is het grootste keurmerk in de bouw. Inmiddels zijn er 1.700 bouwbedrijven aangesloten. Alle Bouw Garant bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan de eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Als lid van Bouw Garant is Bouwbedrijf Bruinhorst & v.d. Broek B.V. een betrouwbare partner en zijn wij op de hoogte van de Nederlandse wetten en regelgeving. Wij kunnen advies omzetten is realiteit.

Heeft u plannen om te gaan bouwen of verbouwen en bent u op zoek naar een bouwbedrijf of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Bruinhorst & v.d. Broek B.V.Openingstijden:
Maandag : 07:00 - 18:00
Dinsdag : 07:00 - 18:00
Woensdag : 07:00 - 18:00
Donderdag : 07:00 - 18:00
Vrijdag : 07:00 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Aanbouw / verbouw, Complete aanbouw plaatsen, Graafwerkzaamheden, Interieurbouw, Plafond, Ramen / deuren

Service:
advies, offerte, vrijblijvende offerte

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouwen

Specialisatie:
Badkamer, Beglazing, Bouwadvies, Complete aanbouw plaatsen, complete bouwtraject, complete verbouwing, Dakkapel, Dakwerk, Garage / carport, Glaszetter, Graafwerkzaamheden, Haard, Houtskeletbouw, Inbraakbeveiliging / alarm, Interieurbouw, Isolatie, Kelder, Kozijnen, Metselwerk, nieuwbouwwerkzaamheden, Open haard, Plafond, Ramen / deuren, renovatie werkzaamheden, Schilderwerk, Schouw, Schuifpui, Stucwerk / stukadoren, Tegelwerk, Timmerwerk, Zolder

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
Bouw Garant