Glaszetter Prins Schilderwerken BV

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Max Planckstraat 2
6716BE Ede
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Prins Schilderwerken B.V. is al meer dan 80 jaar een begrip in Ede en omstreken op het gebied van schilderwerk / glas / totaal onderhoud en wandafwerking. Prins Schilderwerken B.V. heeft een personeelsbezetting van 25 gecertificeerde schilders , onderhoudsspecialisten en glaszetters.

Wij werken voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Voor ons is vanzelfsprekend dat KWALITEIT, SERVICE EN DUURZAAMHEID de kernbegrippen zijn om uw pand of woning te wapenen tegen verval.
Wij hebben zeer veel ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pakken wij uw pand aan.

KWALITEITS KEURMERK : AF-ERKEND
Wij zijn al jaren in het bezit van dit bekende kwaliteitskeurmerk. Een AF-erkende onderhoudsspecialist wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke inspectie op o.a. technische kwaliteit, vak- en bedrijfstechnischediplomas, afhandeling van eventuele klachten en hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden.

VCA**
Wij streven naar een gezonde en veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Zij zijn allen VCA-gecertificeerd en Prins Schilderwerken B.V. is in bezit van het VCA-certificaat. Ieder jaar wordt ons bedrijf getoetst aan de voorwaarden van dit certificaat.Openingstijden:
Maandag : 00:00 - 23:45
Dinsdag : 00:00 - 23:45
Woensdag : 00:00 - 23:45
Donderdag : 00:00 - 23:45
Vrijdag : 00:00 - 23:45
Zaterdag : 00:00 - 23:45
Zondag : 00:00 - 23:45 Service:
Glasvlies, Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Service:
Gratis offerte

Specialisatie:
Behang, betonrenovaties, Dakcoating, Dakreiniging, Decoratie, Gevelreiniging, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Hoogbouw, Houtrot herstel, Jachtschilder, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muurschilderingen, Ornamenten, Oude verftechnieken, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Spuitwerk, Stucwerk / stukadoren, Timmerwerk, Tussenwanden plaatsen, vloercoating, Wandafwerking, Zandstralen

Diensten:
Behangwerk, Glaswerk, Isolatieglas, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Totaal onderhoud, Winterkorting

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving, iDeal, Incasso, Vooruit betalen

Aangesloten bij / Certificering:
AF erkend, VCA