Selecteer provincie

Glaszetter Afman Schilderwerken Hr

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Potklei 22
9351VS Leek
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.afmanleek.nl

Wat wij doen:
Schilderwerken Hr Afman uit Leek in Groningen is een veelzijdige en vakkundige schilder. We onderhouden huizen en panden op alle mogelijke manieren. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen en materialen. Over het algemeen zijn we actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Naast het schilderen van uw huis doen we ook aan glaszetten, wandbekleding en houtrotreparaties. Bij glaszetten heeft u keus uit verschillende soorten dubbel, enkel of HR- glas. Uw muren kunnen we stucen, spuiten of behangen.

Gegarandeerd vakwerk, heldere offerte.

Wij laten alleen ├ęchte vakmensen aan uw huis werken. Schilder HR Afman draagt het AF- certifictaat. Dat betekent gegarandeerd kwaliteit. Voordat u besluit met ons in zee te gaan kunnen we een heldere offerte uitbrengen. We werken ook op nacalculatie.

Grote schilderklussen overal in het land.

Afhankelijk van de omvang van een klus werken we niet alleen in de drie noordelijke provincies, maar ook elders in het land. Schilder HR Afman heeft een goede reputatie en bestaat al ruim 125 jaar. Vader Henk en zoon Henk Roel zijn op dit moment de 4e en 5e generatie Afman schilders. We worden regelmatig gevraagd voor grote opdrachten in Noord-Holland, Overijssel of Gelderland.

Afman is een professionele schilder met een jarenlange staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen. Onze specialiteiten zijn onderhoud en restauratie.

Voor iedere schilderklus binnen hebben wij de juiste oplossing. Of het nou gaat om het schilderen van uw trappenhuis, vensterbanken of meubelen. U wordt daarbij zo min mogelijk gehinderd: onze schilders werken snel, hebben weinig ruimte nodig en gebruiken verf zonder veel schadelijke stoffen. Topschilderwerk in een mum van tijd en voor een scherpe prijs.

Houtrot laat u repareren door Schilder HR Afman uit Leek in Groningen. We hebben er de beste vakmensen voor en werken uitsluitend met topmaterialen. We verwijderen alle rotte plekken in het hout met een frees en vullen de lege plekken op met een twee componenten vulmiddel. Vaak is het ook nog nodig om een deel van het houtwerk door nieuw hout te vervangen. Als dat allemaal gedaan is, gaan we het houtwerk schilderen. Resultaat: een kozijn of deurpost alsof er nooit houtrot in heeft gezeten!

Schilder HR Afman kan alle soorten wandbekleding plaatsen. Zowel binnen als buiten. Wij kunnen uw muren schilderen, maar ook spuiten, sauzen en stucen.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 08:00 - 18:00
Zondag : geslotenService:
bij callamiteiten ook 's avonds bereikbaar, Geen voorrijkosten, Gratis advies, Gratis offerte, Online offerteaanvraag

Service:
Glasvlies, Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Behang, Decoratie, Gevelreiniging, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Hoogbouw, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muurschilderingen, Ornamenten, Oude verftechnieken, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Spuitwerk, Stucwerk / stukadoren, Timmerwerk, Wandafwerking

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
FOSAG, AF-erkend, VCA, GlansGarant