Selecteer provincie

Glaszetter Perfect Glaszetters Kozijn en Montagebedrijven

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Grachtstraat 45
6438HM Oirsbeek
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


046-4420880

fax : 046-4420881

Wat wij doen:
Perfect glaszetters & kozijnenmontagebedrijf Oirsbeek levert en monteert ramen en deuren, in kunststof en hardhout. Ook maken we zelf rolluiken in elke kleur die de klant maar wenst. Heeft een ruit nodig of moet er één vervangen worden, dan kunt u ook bij ons terecht. Door te werken met systemen welke in de internationale markt al jaren de toon zetten en door het geven van een perfecte service bouwde Perfect glaszetters & kozijnenmontagebedrijf Oirsbeek in de loop der jaren in Zuid-Limburg een naam op die staat als een huis.

Perfect glaszetters & kozijnenmontagebedrijf Oirsbeek richt zich voornamelijk op de particuliere markt zodat iedere eigen-huisbezitter met nieuwbouw- of renovatieplannen volledig aan zijn trekken kan komen. Men neemt de tijd om een optimale voorlichting te geven. Door de jarenlange ervaring zijn de verstrekte adviezen degelijk en betrouwbaar.

In de loop der tijd kozen duizenden particulieren in onze regio Perfect glaszetters & kozijnenmontagebedrijf Oirsbeek als hun partner.

Natuurlijk zorgen wij er voor dat de spreekwoordelijke service ook waargemaakt wordt.

Als vooraanstaand bedrijf leveren en monteren wij uiteraard volgens de vereiste normen en het politiekeurmerk veilig wonen. Verder geven wij garantie op de kunststof ramen en deuren, beglazingen en montage.

Perfect glaszetters & kozijnenmontagebedrijf Oirsbeek werkt snel en precies zodat na de montage alles perfekt afgewerkt is. Alles is in één hand zodat bijvoorbeeld hardstenen dorpels en binnen- en buitenvensterbanken ook bij de uitvoering meegenomen kunnen worden.

Specialiteiten:
binnen- en buitenvensterbanken, deuren, hardhout, hardstenen dorpels, kunststof, montage, nieuwbouw, ramen, renovatie, rolluiken

Service:
24-uurs service

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren