Selecteer provincie

Aannemingsbedrijf Keulen-Cornelissen BV (AKC) 046-4110867: Kosten & Prijzen zelf HR++ glas plaatsen of laten vervangen met subsidie door een specialist. gecertificeerde ZZPer of BV in de buurt gezocht

Details

Adres
Dr. Nolenslaan 145
6136GM Sittard
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Lid Bouwgarant
Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie
Timmerwerken - Metselwerken - Beton

http://www.bouwmetverstand.nl

Wat wij doen:
Cor, bouw met verstand is een bedrijfsonderdeel van Aannemingsbedrijf Keulen-Cornelissen bv (AKC bouw). Een bedrijf dat al jaren gerenomeerde bouwprojecten realiseerd in de regio Zuid-Limburg en ver daarbuiten.

Directeur Cor Cornelissen heeft zijn sporen in de bouwwereld ruimschoots verdiend. Hij is een vakman in hart en nieren en wordt regelmatig geraadpleegd door collega's om mee te denken over bouwkundige oplossingen.

Met het aannemen van projecten onder de naam Cor slaat het bedrijf een brug tussen de bouwwereld, particulieren en kleine bedrijven. Geen moeilijke termen maar het verwezenlijken van lang gekoesterde bouwdromen. Bij voorkeur uitgevoerd onder het bouwgarant plan dat zekerheid biedt voor alle partijen.

Als je denkt aan bouwen, verbouwen of renoveren is Cor de aangewezen partij om een beroep op te doen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin we alle bouwwensen kunnen bespreken.Openingstijden:
Maandag : 06:30 - 17:30
Dinsdag : 06:30 - 17:30
Woensdag : 06:30 - 17:30
Donderdag : 06:30 - 17:30
Vrijdag : 06:30 - 17:30
Zaterdag : 09:00 - 15:00 Service:
Aanbouw / verbouw, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Electriciteitswerk

Service:
advies, offerte

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Schadeherstel, verbouwen

Specialisatie:
Badkamer, Beglazing, Bestrating, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, CV-Installatie, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakterras, Dakwerk, Electriciteitswerk, Electriciteit / verlichting / domotica, fundering, Funderingsherstel, garage, Garage / carport, Gas / water, Gevelreiniging, Gevelrenovatie, Glaszetter, huis bouwen, kantoor, woningen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Betalingsmogelijkheden:
iDeal

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, BOUWGARANT