Alarm Glascentrale Verbo Glas 040-2455655: Kosten & Prijzen zelf HR++ glas plaatsen of laten vervangen met subsidie door een specialist. gecertificeerde ZZPer of BV in de buurt gezocht

Details

Adres
Hooge Zijde 24
5626DC Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus593, 5600AN, Eindhoven
http://www.glashandelverbo.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Wij leveren én zetten diverse glassoorten voor renovatie- en reparatiewerkzaamheden.
Uiteraard plaatsen wij ook nieuw glas snel en vakkundig.

Glashandel Verbo B.V. kan bogen op een brede ervaring. Het bedrijf bestaat al sinds 1 april 1970. Huidig eigenaar en directeur Johan van Alem begon in 1982 als glaszetter bij Verbo. In de loop der jaren werkte hij zich op tot algemeen directeur. Toen hij in 1999 het bedrijf overnam, kende hij de branche dan ook als geen ander …

Niet voor niets worden de constante kwaliteit en service die Glashandel Verbo B.V. levert door woningcorporaties, particulieren, scholen én bedrijven breed gewaardeerd.

Glashandel Verbo B.V. werkt in de regio Eindhoven voor particulieren en in opdracht van woningcorporaties. Via vaste onderhoudscontracten hebben wij 50.000 woningen in onderhoud. Dat betekent dat Verbo bij ruitschade direct wordt ingeschakeld. Onze mensen zijn snel ter plaatse.

Bij een klant die koning is hoort service op maat. In onze showroom zijn daarom diverse soorten figuurglas, spiegels en andere glassoorten te bekijken. U kunt in alle rust dus uw keuze bepalen. In de meeste gevallen is het glas direct mee te nemen. Winkelruiten, enkel, gelaagd én figuurglas bijvoorbeeld staan altijd op voorraad.
Soorten glas:
Figuurglas