Selecteer provincie

Beau Monde Schilderwerken 040-2574276: Kosten & Prijzen zelf HR++ glas plaatsen of laten vervangen met subsidie door een specialist. gecertificeerde ZZPer of BV in de buurt gezocht

Details

Adres
Rensumaborg 2
5655CK Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
BeauMonde Schilderwerken verricht al ruim 20 jaar als zelfstandig bedrijf onderhoudswerk en binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen (van huizen-in-de-rij tot stijlwoningen), bedrijven en nieuwbouwprojecten. All-round schilders die hun werk grondig aanpakken, zich flexibel opstellen, betrouwbaar zijn en niet anders willen dan kwaliteitswerk leveren. Onze mensen zijn vast in dienst bij ons. Voor de uitvoering van bijzondere technieken (o.a. marmeren en andere decoratietechnieken, timmerwerk, stucwerk) huren wij specialisten in; met de meesten werken we al lang samen.
John Broeren heeft inmiddels bijna twintig jaar praktijkervaring op zeer uiteenlopende projecten. Als directeur van BeauMonde Schilderwerken staat hij ook zelf regelmatig met kwast en roller in de hand. "Om de planning van werk goed in te kunnen schatten moet je regelmatig zelf meewerken. Wie de praktijk van alledag uit het oog verliest, raakt te ver af van klanten en medewerkers. Voor mij is het belangrijk persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Zij moeten ons gemakkelijk kunnen aanspreken over wensen die gaandeweg de uitvoering aangepast worden. Vaak werk je in huis bij de mensen en willen ze een kleurschema bijstellen, een decoratie toevoegen of het werkschema aanpassen. Wij willen daar flexibel mee omgaan."

Buitenschilderwerk

Neerslag en vrieskou, maar ook droogte en zonneschijn hebben veel invloed op de bouwmaterialen van uw huis of bedrijfspand. De variatie in weertypen in ons land is groot. En daarmee is de voortdurende aanslag op de weerbaarheid van het geveltimmerwerk een feit. Periodiek onderhoud is noodzaak.
"De kraan moet dicht", zeggen wij als schilders onder elkaar. Wat zoveel wil zeggen als: "Houd het vocht buiten". Dus wij controleren de gevel en herstellen voordat we de kwast ter hand nemen. Beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen, aansluiting op bestrating; het mag niet aan onze aandacht ontsnappen. Camoufleren met verf heeft geen zin. U wilt uw geld toch niet weggooien?!
Wij willen graag goed werk afleveren. Daarom bereiden we het uiteindelijke schilderwerk grondig voor. Alleen dan kan het resultaat strak, fraai, als nieuw en duurzaam zijn. Uw investering zal op termijn een besparing op onderhoudskosten betekenen.

Het is ons vak.

Service:
Gratis offerte

Specialisatie:
Behang, Decoratie, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Muren sausen, Spuitwerk, Stucwerk / stukadoren, Wandafwerking

Diensten:
Doe-het-zelf advies , Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Doelgroep:
Particulieren