Selecteer provincie

Schilders- en Onderhoudsbedrijf Kwakel De 0297-568793: Kosten & Prijzen zelf HR++ glas plaatsen of laten vervangen met subsidie door een specialist. gecertificeerde ZZPer of BV in de buurt gezocht

Details

Adres
Boterdijk 208
1424NM De Kwakel
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-54397160

Wat wij doen:
Schilders- en onderhoudsbedrijf "De Kwakel"
al weer 20 jaar schilderwerkzaamheden!
Sinds ruim twintig jaar heeft Schilders- en Onderhoudsbedrijf "De Kwakel" kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten.
In twintig jaar is er veel veranderd met betrekking tot de te verwerken produkten, dit geldt met name voor binnenschilderwerk. Wij zijn, in nauw overleg met onze leveranciers, mee gegaan met de (noodzakelijke) veranderingen. Zodoende kunnen wij nu met een zo min mogelijke overlast een goede aloude kwaliteit leveren.

Wij werken voor particulieren en bedrijven. Voor middelgrote objecten als Basisschool De Springschans, Rooms katholieke kerk in De Kwakel, flatcomplex Hortensialaan De Kwakel, monumentaal woonhuis Westzijde 50 te De Hoef, deinzen wij zeker ook niet terug. Ook maken diverse beleggers,VVE's, binnehuisarchitectenen, aannemingsbedrijven en makelaars, regelmatig gebruik van onze diensten.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de liefde voor het vak, en de materialen van nu, zorgen er samen voor dat u bij Schilders- en Onderhoudsbedrijf "De Kwakel" zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Nieuw voor ons is het herstellen van beschadigd glas-in-lood. Ook kunnen wij voor u glas-in-lood tussen isolatieglas laten plaatsen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.Service:
Glasvlies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Decoratie, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Ornamenten, Oude verftechnieken, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning

Diensten:
glas-in lood herstel, hout- en marmerimmitaties, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, vergulden

Aangesloten bij / Certificering:
AF-erkenning