Selecteer provincie

JB Schilderwerk Glas & Onderhoud 0229-240722: Kosten & Prijzen zelf HR++ glas plaatsen of laten vervangen met subsidie door een specialist. gecertificeerde ZZPer of BV in de buurt gezocht

Details

Adres
Achterom 41
1621KR Hoorn
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0229-240722

fax : 0229-240722

mobiele telefoon : 06-21214478

Wat wij doen:
JB Schilderwerken & Kozijnreparaties in Hoorn is uw allround vakman voor praktisch al uw klussen.

Een combinatie van ouderwets vakmanschap en het gebruik van de beste materialen en gereedschappen van deze tijd zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Voor een transparante werkwijze en een helder resultaat laat u al uw glaswerk doen door JB Schilderwerken & Kozijnreparaties. JB Schilderwerken & Kozijnreparaties is een Erkend Glaszetter en werkt volgens NEN normen. U krijgt 10 jaar garantie op al ons glaswerk.

Wilt u gewoon een gebroken ruiten vervangen of gaat u juist voor iets speciaals?
U vraagt, wij leveren: dubbel glas, hr++, figuur glas…
Bij ons kunt u terecht voor werkelijk alle glassoorten. Natuurlijk zorgen wij ook standaard voor een goede randbewerking van het glas.

Heeft u al nagedacht over de voordelen van isolerend glas? Isolerend glas kan helpen de stookosten te verlagen of overlast van (verkeers) lawaai flink verminderen. Wij hebben in dit verband goede ervaringen opgedaan met hr++ en drielaagsglas. U kunt hiervoor in aanmerking komen voor een aanzienlijke subsidie. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Uw kozijnen weer als nieuw? Dat kan! Wij hebben een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van kozijnreparatie. Met behulp van kwaliteitsproducten van Window Care Systems (WCS) en de juiste aanpak zorgen wij dat beschadigde kozijnen weer als nieuw worden.

Voor al uw schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij brengen beschermende en decoratieve coatings aan op diverse ondergronden. Het maakt niet uit of het binnenshuis of buitenshuis is, JB Schilderwerken & Kozijnreparaties heeft altijd een passende oplossing. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van Sigma Coatings.

Wij geven een garantie van 2 jaar op ons schilderwerk buiten van 4 jaar op schilderwerk binnen.

Heeft u een oud huis? Huizenbezitters met een huis van 15 jaar of ouder kunnen profiteren van de gunstige 6% BTW regeling. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

JB, de vakman die alles kan!
Service:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Behang, Timmerwerk

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Aangesloten bij / Certificering:
Erkend Glaszetter , Werkend volgens NEN normen