Glaszetter Zuidema Bouw- & Klussenbedrijf

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Hoogeveenseweg 4
7776RP Slagharen
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-54213609

[email protected]

http://www.bouwbedrijf-zuidema.nl

Wat wij doen:
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf die u het beste advies geeft? Een hoofdaannemer die uw project tot in de puntjes begeleidt? Een betrouwbare partner die u informeert en ondersteunt bij de aanvraag van een bouwvergunning tot de oplevering van uw opdracht?

Laat uw droomhuis bouwen of woning renoveren door Bouwbedrijf en Klussenbedrijf G. Zuidema. Wij zijn de aangewezen partij voor de nieuw- of verbouw van woonhuizen, kantoorpanden, scholen, bedrijfsloodsen en winkels. Maar ook voor stallenbouw kunt u bij ons terecht.

Schakel Bouwbedrijf en Klussenbedrijf G. Zuidema in voor:

• Nieuwbouw
• Verbouw en renovatie
• Kozijnen en deuren
• Onderhoud
• Stallenbouw

De klanten die u voor zijn gegaan waarderen onze aanpak om verschillende redenen. Zo zijn de lijnen binnen ons bedrijf altijd kort en werken we uitsluitend met professionals. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij bovendien goede contacten met de allerbeste stukadoors en loodgieters. Ook onze connecties bij verschillende gemeenten zijn het noemen waard. Wij kunnen u zo goed adviseren en begeleiden bij het aanvragen van de benodigde bouwvergunningen.

Wist u dat u Bouwbedrijf en Klussenbedrijf G. Zuidema ook kunt bellen als u schade heeft aan uw huis of bedrijfspand? Voor noodsituaties zijn wij 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. U kunt contact met ons opnemen als er sprake is van braak-, brand- of stormschade, maar ook als de ruiten kapot zijn of als u last heeft van lekkage.

Service:
24 uur per dag bereikbaar

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Nieuwbouw loodsen en bedrijfspanden, Onderhoud, Plaatsen kozijnen en deuren, Renovatie, Restauratie, Schadeherstel, Stallenbouw, Verbouw horeca en retail

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Badkamer, Beglazing, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Constructieberekening, Glaszetter, Keuken, Kozijnen, Metselwerk, Ramen / deuren, Tegelwerk, Timmerwerk, Toilet, Verwarming, Vloerverwarming

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, Erkend Vakwerk