Selecteer provincie

Glaszetter Bert van Kruistum Schildersbedrijf

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Vijgendam 37
3901SK Veenendaal
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0318-515669

fax : 0318-552047

http://www.bertvankruistum.nl
AF erkend Kwaliteit

Wat wij doen:
Bert van Kruistum Schildersbedrijf in Veenendaal heeft voor zowel het schilderwerk als het personeel vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan.
Met 25 jaar ervaring in het schildersvak richtte Bert van Kruistum in 1989 zijn eigen bedrijf op. Inmiddels is het bedrijf gegroeid met diverse vakschilders met verschillende specialismen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Bert van Kruistum terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken. Wij onderscheiden ons door onze specialismen in hout- en marmerimitaties, verguld werk en exclusief behang.

Een persoonlijk advies begint met een uitvoerige inspectie van uw huis of bedrijfspand. In onze offerte specificeren wij met behulp van detailfoto's de benodigde werkzaamheden. Op basis van de inspectie en de foto's geven wij u een gedegen verftechnisch- en kleuradvies.
U wilt dat uw huis of bedrijfspand mooi oogt, wij kunnen ons advies daarom ook uitbreiden naar een persoonlijk interieuradvies. De kleur van het schilderwerk bepaalt immers het aanzicht van uw huis of bedrijfspand. Wanneer de opdracht aan ons gegund wordt, maken wij afspraken over planning. 'Afspraak = afspraak' is hierbij ons belangrijkste motto.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij dragen er daarom zorg voor dat al ons personeel, overigens net als ons bedrijf, VCA gecertificeerd is. Daarnaast neemt ons personeel deel aan diverse cursussen, bijvoorbeeld houtrot- en betonreparatie, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.Service:
Houtrot repareren, Kleuradvies, Muren sausen, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Behang, exclusief behang, Glaswerk / glaszetter, Hoogbouw, hout imitaties, houtrenovatie, marmer imitaties, Ornamenten, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Spuitwerk, Timmerwerk, verguld werk, Wandafwerking

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
VCA, AF erkend