Selecteer provincie

Glasimport Kwintsheul BV 0174-294340: Kosten & Prijzen zelf HR++ glas plaatsen of laten vervangen met subsidie door een specialist. gecertificeerde ZZPer of BV in de buurt gezocht

Details

Adres
Bovendijk 35
2295RV Kwintsheul
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus4, 2290AA, Wateringen
[email protected]

http://www.glasimport.nl

Wat wij doen:
Glasimport Kwintsheul B.V. kan bogen op een ruim 45-jarige ervaring als gespecialiseerde groothandel in tuinbouwglas. Wij zijn een vooraanstaand leverancier van glas voor ontelbare hectaren kassen, die sindsdien door vooral Nederlandse kassenbouwers in binnen- en buitenland werden gebouwd.

In onze magazijnen hebben wij een ruime voorraad glas van verschillende kwaliteiten. Op de eerste plaats natuurlijk enkel glas voor de kassenbouw, maar ook tal van andere glassoorten zijn ten behoeve van de kassenbouw alsmede de reguliere bouw op voorraad. Sinds een tiental jaren zijn wij ook actief op het gebied van bouwglas en weten kleine en middelgrote glaszetters en aannemers ons te vinden voor advies en levering van glas voor de meest uiteenlopende toepassingen.

In projectglas hebben we ruime ervaring met het aanleveren van technische complexe beglazingen voor projecten.Specialiteiten:
Glas voor bouw en interieur, Glas voor kassenbouw, Glas voor projecten