Selecteer provincie

Glaszetter B&S Bouw Bongers-Stevens

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Lollebeekweg 21
5811AJ Castenray
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-15483081

Wat wij doen:
De kracht van Bouwbedrijf Bongers Stevens is in goed overleg met de klant de wensen te vertalen naar een uitstekend plan volgens een goed uitvoerbaar traject. Onze expertise en ervaring stelt ons in staat uw project in zijn geheel te coƶrdineren waardoor wij efficiƫnt en snel in kunnen spelen op onvoorziene zaken of aanvullende wensen tijdens het bouwproces.

Bouwbedrijf Bongers Stevens: altijd een prettige samenwerking, goede service en kwalitatief uitstekend werk!

Het bouwen van nieuwe projecten zoals woningen, garages e.d.

Bouwbedrijf Bongers Stevens leidt het project en coƶrdineert de afspraken met onderaannemers zoals het sanitair- en loodgietersbedrijf, de elektro installateur, de glaszetter, de stukadoor en de dakdekker. Wij werken uitsluitend samen met onderaannemers die in de loop van de jaren betrouwbaar en solide zijn gebleken en die perfect aansluiten bij onze werkwijze en visie. Op deze wijze garanderen wij een goed eindresultaat.

Een van onze specialiteiten is het realiseren van grote verbouwingen, waarbij we als volgt te werk gaan.

Het gehele bouwwerk, bijvoorbeeld een woning, wordt gestript. Dat wil zeggen dat de gehele inwendige afwerking (vrijstaande wanden, vloeren en plafonds, evenals overbodige elektra-, cv- en waterleidingen) wordt verwijderd.

Vervolgens wordt het bouwwerk met in acht neming van de geldende bouwbesluit eisen in zijn geheel weer opgebouwd. Meestal zijn ook alle timmer- en tegelwerkzaamheden onderdeel van onze werkzaamheden, waarmee wij een totaalpakket kunnen aanbieden. Bovendien kunnen wij er op die manier voor zorgen dat de diverse werkzaamheden goed en efficiƫnt op elkaar aansluiten, waarmee overlast voor u tijdens de verbouwing zoveel mogelijk beperkt wordt.

Tijdens verbouwwerkzaamheden kan het zijn dat u uw badkamer of wasgelegenheid tijdelijk niet kunt gebruiken. Wij beschikken over een eigen sanitaire unit met toilet, douche en aansluiting voor een wasmachine, die u tegen een redelijke vergoeding kunt huren.
Service:
Gratis offerte

Diensten:
Aanbouw, Advies / bouwadvies, Bouwbegeleiding, Dakrenovatie, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, Schadeherstel, Uitbouw, Utiliteitsbouw, Verbouw, Woningbouw

Type bouwproject:
Badkamer, Dakkapel, Garage, Kozijnen, Metselwerk, Schuttingen, Serre, Tegelwerk, Terrassen, Timmerwerk, Trappen, Villa, Woning

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren